Кафе с Мляко - Градски уют

     Идеен проект за интериорен дизайн и обзавеждане на апартамент от 80 кв.м. Идеята е максимално функционално, но и естетично обособяване на пространството, както и постигане на уютна атмосфера сред градския шум.


     Всекидневна с кухненска част - помещението е разпределено в три основни функционални зони: дневна, трапезария и кухня, като разделението между тях е условно. Материалите и цветовете са подбрани в топли и меки нюанси, така че съчетанието им да ухае на "кафе с мляко".
 








     Както в повечето апартаменти и тук пространството в коридора е доста ограничено, а трябва да се разпололожат гардероби и шкафове, които да събират всичко, за което няма място в другите помещения. За това и мебелите са проектирани във височина.
 




     Спалнята е максимално изчистена от мебели, които да натоварват допълнително помещението, тъй като акцента пада върху окачения таван, наподобяващ звездно небе. Поради ограниченото пространство и липсата на нощни шкафчета, таблата на леглото е проектирана като етажерка с плътна част за облягане.











     Момчешка спалня






     Момичешка детска стая