Графичен дизайн на опаковка



       Фирмата  е специализирана за внос, разпространение и сервиз на цялостна гама почистваща техника, препарати и принадлежности в областта на професионаната хигиена. Нейният най - нов продукт са серията торби за прахосмукачки UB, които се отличават от познатите досега хартиени торби поради многобройните си предимства. 
       За налагането им на пазара като съвършено нов и непознат на клиентите продукт, се нуждаеха от опаковка с нов и свеж дизайн, който освен привлекателен да бъде и информативен. След дълги проучвания и опити достигнахме до оптималния вариант за форма, размер и вид на опаковката. 
       В съответствие с разнообразието, което предлага серията UB, разработихме цветова гама, която по лесно да ориентира потребителя. С помощта на указателни и сравнителни икони изобразихме графично предимствата на новия продукт, както и начина му на употреба.        
       Богатата гама продукти от серията UB доведе до необходимостта от разработване на кутия-стелаж, която да улеснява съхранението и транспортирането на торбичките. Направихме я компактна и функционална. 
       Новият дизайн на опаковка доведе след себе си нова рекламна табела, нови рекламни карета за медии, нов website.
       Повече информация за продукта може да откриете тук -http://vacbag.bg/


Дизайн на опаковка











Обяснителни и сравнителни икони







Дизайн на кутия - стелаж


Цветова гама


Рекламно каре за медия


Рекламна табела



UB на пазара


1 коментара:

Vixi каза...

Сериозна работа :-)